Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

lördag 1 november 2014

Presentain

Presentain är ett verktyg där du kan ladda upp presentationer i google slide, ppt eller pdf format via datorn. Du kan sedan parkoppla med en annan enhet, t ex en smartphone och därifrån köra presentationen. Du måste inte ha enheterna på samma nätverk men de måste vara parkopplade. 
Presentationer med röst kan skapas genom att du spelar in din presentation medan du håller den. Du bestämmer själv om den ska vara publik eller privat. 
Till din presentation kan du använda "polls", undersökningar. Publiken får då möjlighet att svara på dina frågor. Dessa har du skapat i förväg så att det bara är att plocka in dem i din presentation vid lämpligt tillfälle.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar