Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

torsdag 26 november 2015

Vacation

För mindre barn är det här en fantastisk app att få komma ut och resa på en solsemester. Börja med att packa din väska. Det finns markeringar på vad som ska packas men det finns fler än en av varje så det blir till att välja. När väskan är packad tar vi oss till flygplatsens incheckning och lämnad biljett och pass. Flygresan tar ett bra tag och vi färdas både natt och dag. När vi väl är framme kan vi bygga sandslott, välja pynt och därefter ta ett foto på skapelsen (lägger sig i bildalbumet) Detta foto blir som ett vykort så att man kan maila iväg det. Man kan också pressa frukt till egna drinkar. Sätt i dekorationer och ett sugrör för att sedan suga i sig drinken. Mumsigt! Den sista aktiviteten är att gå på skattjakt. Titta på kartan, leta efter krysset. Gräv upp din kista. En spännande resa och ett riktigt äventyr.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar