Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

tisdag 27 september 2011

123 pop

123 pop är en iphoneapp vilket gör att bilden blir lite "pixlig" men det glömmer man snabbt när man börjar spela. På skärmen får man fram ett hav och ganska snart dyker bollar med siffror upp. Dessa ska man nu klicka på/para ihop tre och tre så att två av bollarna bildar summan av den tredje bollen. Ibland dyker svarta hål upp på stjärnhimlen och försvårar då bollen man just valt sugs in och försvinner. Bollarna får ibland väldig fart och studsar mot varandra så det går inte helt smärtfritt att spela vilket förhöjer spelet. Det finns tre olika spelnivåer att välja på och om man läser spelreglerna så finns det även lite fler finesser att utnyttja när man spelar.  Appen kostar 7 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar