Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

torsdag 29 september 2011

Mathbingo

Räknebingo för lågstadiet och uppåt. Välj vilken avatar som ska representera dig, ditt namn och sedan vilket räknesätt och nivå du vill ha. Du får fram en spelplan 5x5 och kan börja pluppa så fort du räknat ut uppgiften. Det finns flera svarsalternativ att välja och svaret finns alltid på spelplanen. Du får svara fel högst 5 gånger sen avslutas spelet. Plupparna består av små monster. 
När du har spelat klart en omgång så har du förtjänat ett monster. Detta kan du sedan använda till att skjuta slangbella med för att samla ihop silver och guldmynt. Dessa bestämmer din poäng. Trevligt enkelt följdspel som belöning för att man arbetat hårt med att lösa uppgifterna till bingospelet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar