Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

onsdag 2 november 2011

Vägmärken

Vägmärken är en svensk app naturligtvis annars hade det varit onödigt svårt att läsa sig vägmärken via denna ;-). Välj ingång: Fakta om vägmärkena eller vägmärkesquiz. Under faktan är vägmärkena indelade i logiska avdelningar vilket i sig är viktigt att veta. Är vägmärket en påbuds-, förbuds-, varnings- eller upplysningsmärke t ex.
När man väljer quiz får man även här välja under vilken kategori man vill tävla. Det dyker sedan upp en fråga till ett märke och du har 4 svarsalternativ. 20 frågor innehåller varje quizomgång. När du är klar får du reda på ditt resultat och även de rätta svaren på de frågor du svarat fel på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar