Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

torsdag 19 juni 2014

360

I appen 360 kan du skapa en panoreringsbild. Det är enkelt att bara stå på en och samma plats, rotera, rikta ipadden och låta appen ta foto av sig själv efterhand som vyn förändras. Till slut har du fått en bild som sträcker sig uppåt/neråt och till höger/vänster så långt som du vill ha det. Fotot kan du sedan titta på dels genom att flytta bilden med fingret men du kan även göra valet att använda ipadden som ett slags fönster och då är det bara att flytta ipadden runt. Fotot sparas i appen men du kan även flytta det till ditt album, dela via facebook/twitter eller maila som en 360 bild eller platt bild.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar