Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

måndag 9 februari 2015

Dexteria Jr

Dexteria junior tränar motoriken på en iPad för de allra yngsta. är ska man nudda vid pumporna så att de krossas och det blir svårare och svårare på så sätt att de flyttar sig och behöver nuddas flera gånger innan de blir mos. 
Här finns också en övning där man ska spåra i ett mönster och sedan sudda ut i samma spår. Efter varje övning tas ett foto där bilden är förvriden. Jag förstår inte riktigt vitsen med det. Kanske är det en form av belöning. Fotot sparas inte i appen och inte i fotoalbumet.
Sista övningen ska man nypa en chilipeppar och det blir svårare och svårare på så sätt att de flyttar sig och om du nyper en som är gul så förökar den sig istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar