Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

tisdag 19 juli 2011

Fold-man

Den här appen har vi haft mycket roligt med under vår semester. Först måste man bestämma sig för om man vill vara 2, 3 eller 4 deltagare. Första personen tar över padden ensam och ritar den del av kroppen som instruktionsbilden visar. Klickar på färdig och lämnar över till nästa som inte ser vad den första ritat utan bara får några ledtrådar av det understa som syns från föregående bild.
När alla deltagare ritat sina bilder räknas det ner så att alla hinner samlas för att se. Glöm inte ta en skärmdump av er bild genom att hålla inne bakåt/startknappen och avstäningsknappen samtidigt. Så här kan det bli:

Suverän samarbetsapp...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar