Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

söndag 17 juli 2011

Snabb multiplikationsträning

Times Table Bubble Lite är ett stressfyllt multiplikationsträningsprogram. Du börjar med tabell 1 och får en uppgiftsruta som ska paras ihop med ett ballongsvar. När de är klickade på försvinner de. Med jämna mellanrum kommer nästföljande uppgift in och med den flera nya svar. Om man inte är snabb svämmas spelplanen över och det blir stört omöjligt att klara av att para ihop uppgift och svar. Uppgifterna kommer in i ordning och om man är systematisk och snabb går det bra. När en tabell är avklarad kommer nästa i tur och ordning. Som sagt ett stressigt  men roligt program om man vill utmana sin snabbräkning i multiplikation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar