Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

söndag 17 juli 2011

Träna multiplikationstabellerna i den här appen. Börja med att välja tabell och sedan kan du titta på svaren i tur och ordning för att lära dig rabbla. Du kan lyssna på uppgifterna (på engelska) och du kan få skriva svar (Obs! Du får själv rätta) När du tycker att du kan tabellerna kan du gå in och öva. Välj själv om du vill öva på tid eller utan tidtagning och om uppgifterna ska vara lätta, svåra och blandade eller ej. När du börjar få dina uppgifter kommer tre svarsalternativ. Detta är alltså en app för den första multiplikationsträningen. Liteversionen duger gott tycker jag. Fullversionen kostar 38kr och det tycker jag inte att den är värd...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar