Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

torsdag 29 september 2011

Mina anteckningar i padden

Detta var nytt för mig...alla anteckningar jag gjort i appen Anteckningar, som finns med som standard i ipadden, finns också under anteckningar i min gmail. Suveränt! Jag har mailat mina anteckningar till mig själv men det behöver jag ju inte längre...
Tyvärr kan jag inte se att man kan gå in och redigera i texten så att den uppdateras även på padden. Det ser ut som om anteckningen är skickad till mig själv som ett mail. Så fort jag gör en ändring i min anteckning "skickas" ett nytt mail och hamnar då överst på listan eftersom detta uppdaterats senast. Flyttar jag mitt "mail" till sparamappen så försvinner anteckningen även från padden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar