Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

onsdag 26 oktober 2011

Slideshark

Slideshark är en app som ger dig tillgång till de powerpointpresentationer som du laddat upp på slidesharks hemsida. Du skaffar ett gratis konto och appen är också gratis. Nedan kan du se hur det ser ut när dina presentationer kommit in i padden och du väljer vilken du vill titta på. Du kan välja att ta bild för bild(starta presentationen) med du kan också få upp ett läge där du ser alla bilder och kan alternera fritt mellan dessa. Om du startar en presentation och sedan ångrar dig och kanske hellre vill ta fram bilderna i en annan ordning så bara sveper du på skärmen nerifrån och upp och du får fram alla bilder som bildspelet består av. Suveränt. Detta ska jag testa reda imorgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar