Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

onsdag 2 november 2011

Magic piano

En gratis iphoneapp med massor av låtar (bara några gratis). Du slipper se tangenterna och kan ändå spela riktigt vackert. Bara toucha skärmen med en finger om det är grönt, två eller fler om det är gult. Svårighetsnivå går att ställa in till "enfingersvals", ibland två fingrar, fullaccord eller auto (blandade låtar).Riktigt riktigt kul. Om du väljer blinka lilla stjärna så kan man ju ha allsång medan du spelar (musiklektion?). Vill du ha andra låtar kan du köpa smoolas att betala med eller se på 30-sekunders reklamfilm för att förtjäna fler smoolas. Appen går alldeles utmärkt att använda på ipaddden...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar