Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

söndag 4 december 2011

123 color

När barnen ska lära sig bokstäver och siffror ska de gärna se dem ofta och jämföra dem med varandra. I den här måleriappen ska de måla efter siffror eller bokstäver (versaler och gemena var för sig) och får massor av träning. Man kan mycket väl måla med fel färg men då försvinner inte hjälpsiffran och det syns tydligt när bilder är "klar" att den inte är det. Det fantastiska är också att det inte går att måla utanför vilket ger ett snyggt slutresultat oavsett. Den färdiga bilden kan du maila iväg eller spara i ditt album. 
Premiumversionen kostar 65kr! men  den vanliga versionen bara 7 kr. Premiumversionen innehåller fler sånger och möjligheten att måla fritt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar