Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

måndag 1 april 2013

Videoeffekter

I appen iMovie kan du klippa ihop flera filmklipp men här har vi appar med vilka du kan få filmklipp med specialeffekter, färgsätta filmklipp, göra baklängesfilm och sakta ner filmens tempo. Häftiga effekter vilket kan ge roliga filmer och skaparglädje. Sätt ihop dem med iMovie...
VideoFX Live. Välj vilken effekt du vill ha och sätt igång och filma. Klippen går att spara i fotoalbumet, för redigering i iMovie,  eller dela med sig i sociala medier. På bilden nedan ser man några av effekterna som finns att välja på.

 
Photo splaschFX där du kan färgsätta din film precis hur du vill ha det. Dela med på sociala medier. Bilden nedan visar en hel del...

Backwards är det inte så mycket att orda om. Videofilma och genast genereras en baklängesfilm av ditt klipp. 


Slopro låter dig välja hastighet på din video.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar