Jag heter Annelie Médoc och jag har jobbat som lärare för de lägre åldrarna i ca 20 år. Jag insåg tidigt möjligheterna med att använda datorn i undervisningen men jag använder också iPad och mina datortips kan du läsa om på www.anneliessenaste.blogspot.se.
Jag har nyligen gästspelat som skoldatateksansvarig i Vellinge men arbetar nu som IKT-pedagog och skoldatateksansvarig i Skurups kommun.
Och sist men inte minst så skriver jag recensioner på skolappar.nu
Jag kommer gärna ut och inspirerar och workshoppar på skolor och förskolor i Skåne.
Du kan kontakta mig via twitter @anneliemedoc, via facebook eller via mail: anneliemedoc@hotmail.com

onsdag 23 december 2015

Doodle dandy

När du ritar i den här appen bildas kaleidoskopsliknande bilder. Det är roligt och enkelt och resultaten blir oftast fantastiska. Du kan själv välja hur många "strålningslinjer" det ska finna när du ritar och det är helt ok att byta antalet mitt under arbetets gång utan att behöva börja om. På bilden kan ni se att man väljer antalet strålningslinjer, färg, tjocklek på pennspets och att man sedan kan ångra senaste, rensa, spara eller skicka till facebook.
På bilden som jag gjort kan ni se 3 strålningslinjer med tjock grön färg, 5 strålningspunkter med ljusgulfärg och 16 strålningspunkter med ljusgrön färg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar